TACK MAMI

Vi ska ut med klassen och Salle imorn och käka. Men jag har ju egentligen inte råd. Man lever ju på studiebidraget trots allt..  Men så kom hon in nyss med 200 kr och en liten chokladkaka och sa att jag fick det istället för ett påskägg. hihi. Jag blev glad!

Sen har hon även fixat jobb åt lisa. Också snällt eller hur? Så vi ska jobba lite på påsklovet och vi kommer få jobba där efter studenten. Wiiiee! Mycket roligare att sitta och pilla med alla saker när man är två! Vi fick ju lite panik över att sluta skolan och inte ha något jobb alls. Så känns bra ! haha. (Lugn lisette, du kommer säkert få jobba liet också ;) haha)


ska snart sova. GODNATT!

SKA JAG?

Asfin bild va? Lik mig iaf !
Vill ha längre hår och svart/mörkt underhår och lite rosa. Ska jag ?!
Även funderat på rött underhår. Rött är fiiiiiiiiiiint. men jobbigt att färga bort sen. Och blir ju lätt orange efter några tvättar. inte så fint.


NEWPORT LIVING

cute is what we aim for är ett rätt mysigt band faktiskt. inte tänkt på det förut. hiho


NOSEJOB



jag vill ha mörkt hår.
fast ne.
och mina fingrar ser ut sådär! lovar !
..höhö

HAIRCOLORS








Har haft. Har som sista på sista bilden nu. Vill inte ha det såhär längre dock. haha. har man väl en gång börjat färga så vill man fortsätta. Men nej, jag får nog chilla lite nu.
Den bilden där det ser ut som jag har grönt/rosa/svart hår är efter att jag färgade blont över det röd/rosa. Det blir grönt då. haha. Inte så himla kul att gå runt med! Salle retar mig fortfarande :(
SUGEN PÅ FÖRÄNDRING !

WE DON'T NEED

anything or anyone..

Jag vill inte bli tvungen att göra det igen. Det är inte okej.
Att fullkomligt balla ur och få panik över något som inte ens betyder något, än iaf, är ju lite halvkonstigt kanske. Men det har hänt för många gånger, jag vet hur det går till.
Och dethär är bara början.

Jag har lärt mig stänga av.
Jag kan vara känslokall.
Jag kan vara elak.
Och må skit utan att visa det,
vilket gör att alla tror jag inte har något hjärta.

Men det är fel.
Så jävla fel..

LALALA

Ligger i sängen nu. Har gjort det hela dagen. Mamma åkte precis och handlade sen ska vi göra tacos. Är sjukt hungrig så det ska bli gott!

Blev hotellet igår iallafall. HAHA! trodde jag fan inte. men någon lyckades övertala mig ;) hiho. Och det var väl trevligt. Kanske inte värt pengarna, men eftersom jag inte gjorde åt ett öre på krogen i fredags så känns det okej. haha!

Imorgon är det apu som gäller igen! Lisa ska va med mig på mammas jobb denna veckan. Vi kommer få börja med att packa 4000 utskick. *suck* man kanske ville börja lite lugnt men inte då! haha. Men det är väl bara o köra på! Ska jobba där på påsklovet med. tråkigt att inte ha ledigt men nu tjänar jag ju pengar istället för att göra av med dom. Värt!

Hoppas eran helg har varit bra.

Köss i röva!
/Månz med p.

WOOPS

Blev krogen igår iallafall. Emma ringde runt 6 och sa att dom hade ändrat sig! Impulsivt, i like! Det va helt okej men hade nog kunnat vara roligare. Men det är bara att tagga om, fest ikväll igen! Min kusin Emma fyller systembolagetåldern imorgon. Grattisgrattis! :D Så det blir kalas hos henne idag och kanske utgång ikväll. Får se vad som händer. Mina kära vänner ska till hotellet i kinna, *suck*. Har alltid sagt att jag inte tänkt gå ut i kinna. Skulle inte tro att jag hamnar där ikväll heller. Blir nog borås om jag lyckas hitta någon partysugen person som har lust att hänga med!

Just nu mår jag väldigt illa. Har ont i magen också. Inte bakis, som jag kände tendens till när jag vaknade. Men något känns inte bra. Ska försöka sova lite till.

PUSS

NOMNOMNOM

MUMS!
Någon som smakat bacardi breezer mango? verkade gott iaf!

Så fort lisette har slutat skolan så ska vi ut och rida i det fina vädret ! :) Vi ska träna några nya hästar lite grann och kanske fota lite med. Underbart! Inte ridit på ett tag nu. Blir så när jag inte har Salviapluttan :( Men jätteroligt att jag får hjälpa till på madkullen! Längtar. hihi. islänningar <3

Ikväll vet jag inte vad som händer. några förslag ? :)

TAGGA

Laserdome idag med klassen! haha. vi kanske kommer bli 8 pers eller ngt om vi har tur x) typ inga som kan eller som går att få tag i. men det blir kul ändå ! :D

Sen är det fredag imorn och jag taggar party :D fast det verkar bara va jag som är sugen ?! haha. inget ovanligt isåfall. Men denna helgen ska bli bra. och det kommer den att bli avsett om vi går ut imorn eller inte. :)

PUSS

JAG & KEPSEN ELLER?!


Vet att jag har skuggor mitt i fejjan osv. Men det är väl lite det vi skulle öva på och dethär är ju bara sen första gången vi fotade. haha. Och jag var helt oseriös hela tiden så jag gjorde det väl svårt för anna x) haha. men kul har vi ! Dock vaknade jag på fel sida idag. Var helt tjurig. Sorry about that !
( och jaa, jag gillar photoshop, okeej ? xD )

MUFFLONFÅR

jag ser ut som ett monster i håret.
provade att locka haha, löshåret går inte platta tillbaka. och jag kan inte tvätta det nu :(
Jag får helt enkelt gå runt och se ut såhär tills jag kommer hem.
Kanske ska in till stan med anna och käka thai. eller något annat gott.
Då blire luvan på ! haha

Längtar tills helgen. Vi SKA ut på fredag girls! Bara att sikta in sig på det för nu äre jag som bestämmer ! haha ;)
PUSSSS

GE MIG



Sagt det förut. Säger det igen.
jag saknar mitt rosa hår så in i helvete !!!!!
Hade ju till och med ganska långt hår där? Jag råkade klippa av det. Och så har jag använt sjal(stavas?) så mycket att håret i nacken har fått ganska mycket stryk. bajs.

INSOMNIA


Finns nog ingen som är så trött som jag. Det är sjukt. Jag skulle kunna gå och lägga mig runt 6-7 om jag bara inte visste att jag skulle vakna mitt i natten och ha svårt att somna om. Men nu vet jag iallafall att det finns en orsak till att jag är trött. Hoppas bara att mina värden är tillräckligt dåliga vid nästa provtagning, så att jag kan få medicin. Och att den även tar bort allt som gör mig så jävla deppig.
Jag orkar inte att inte orka längre..


WAIT WHAT

De bilder jag tex. har kvar taggarna på eller själv lägger ut är inte för att jag tycker dom är snygga. Eller att jag tycker att jag ser bra ut på dom. Det är bara det att det är lite mer åt det hållet jag ser mig själv.

Ni får la tycka att jag är töntig då.
Men låt mig :-)

AIRDNA


HUM..

Jag vet inte vart jag fick det ifrån. Men nu kan jag inte släppa det.

Hur ser ett kinesiskt tangentbord ut ?
Kan ju inte vara speciellt smidiga ?

Eller är jag bara blond nu ? :(

INTE OKEJ

Jag funderar på att lägga ner denna bloggen.
Jag hinner nästan aldrig blogga och har aldrig något roligt att dela med mig av.
Detta är inte roligt..

BILDER.
Jag hatar bilder. Man låter folk ta bilder eller nä, men dom gör det ändå. Och sen får man inte ens säga till när man inte vill att hela världen ska kunna se dom. Då är man ju töntig. Eller hur ? "Lägg aaav, sluta va sån. Man är inte fin hela tiden" Men ni är ju det? Nästan alla jag sett ser bra ut när dom är "fula". Men allt jag ser på bilderna på mig är något som inte stämmer in på vad jag ser i spegeln. Bilder är bla. det som får mitt självförtoende att sjunka lägre och lägre. Jag vill helt plötsligt börja banta, ändra på mig, bli någon annan. Bilder är ett bevis på hur andra kan se mig. Jag ser fan inte ut så? Eller? -Jo antagligen.. Då kan jag undra hur fan jag vågar visa mig med det där gristrynet? Ser ju för helvete asäcklig ut! Jag undrar VARFÖR ni lägger ut bilder som ni VET att jag kommer be er ta bort? Bilder som ni VET att jag mår dåligt av? Om ni känner mig dvs. vilket ni inte verkar göra?! Ni BORDE veta att jag är känslig mot sånt och att jag hatar när ni lägger ut dom på facebook så att vem som helst kan se! Men tydligen gör ni inte det?
"Men det är ju bara en bild, herreguuud!" Men lägg ut sånna bilder på er sjävla då men ge fan i att lägga ut det på mig? Hur svårt kan det vara? Det handlar inte om att jag inte bjuder på mig själv. Men det fattar ni ju inte? Klart som fan jag kan bjuda på mig själv men att lägga ut bilder som ändrar min syn på mig själv och att lägga ut bilder där jag bjuder på mig själv är fan inte samma sak.
SÅ SNÄLLA ! Bara sluta. Sluta tjata emot när jag ber er ta bort en bild.Sluta HA KVAR de bilder jag ber er ta bort. De gör större skada än ni tror.

jag har känt er större delen av mitt liv.
men uppenbarligen känner ni inte mig.

FEST

WOHO !
hajdo

KLASSBOWLING

Eftersom vi går i trean och snart ska ta studenten så försöker vi få gjort saker ihop med hela klassen. Eller dvs, de som vill och kan. Vi har haft filmkväll, krogat och igår bowlade vi!
Det gick nog sämst för mig, haha! men det va riktigt roligt :D Tror att våran käre KLF Salle slog alla ^^
Efter bowlingen drog de flesta till bränneriet. Vi skulle dratt till puls, men det öppnade inte förrän 10 och min senaste buss gick då :( synd! Kanske räckte med alkoholen för mig ändå, slösade lite mer pengar än tänkt.. Som vanligt :P Men tror att det blir en lugn helg ändå så det gör nog inget !

Senare idag ska jag gymma och sen åka till pappa. Ska träffa lisette ikväll, hon var sugen på att dra till trägårn i gbg men det är nog första fredagen på länga jag inte är det. Fast man vet aldrig, vi har ju gratis inträde före kl 12 och idag får vi ta med oss två pers som också gör det ! Så är ni sugna på att slippa betala 100 kr inträde så kan ni ju säga till ;) om vi ska dit då vill säga..

Mjau, det var väl allt!
PUSS


ÄKTA KONTORSJOBB?

Stämpla brev!
Lägg märke till mitt ringfinger, hahah :(


JOBB; STAGEHAND

FAN VA NICE!


JA/NEJ BLOGGAR

JAAA;

FeliciaLorenzotti - Hon fyller 19 idag så grattis!! Jättesöt tjej med många bra tips om både smink, hår och kläder mm. Verkligen värt att gå in där! Kommer på egna bra saker som tex. självförtroendeskolan som jag borde ta åt mig av ;) haha! Fin och rolig blogg :)

Kissie - Såklart! Haha hört att många tycker hon är patetisk osv. men jag tycker hon är rätt rolig! Och hon uppdaterar ofta, vilket jag tycker att man ska göra. Speciellt eftersom hon är sveriges största bloggerska som hon inte är sen med att påpeka ;)

Elin - Jävligt schysst blogg. En inspirerande tjej som inte är rädd för att sticka ut. Hon bloggar väldigt mycket om filmer. Så söker ni filmtips så kan ni kika in där! :)

Paow - Jag följer inte bloggen men brukar kika in där ibland. Tycker inte hon skriver något intressant egentligen men hon är söt och har rätt mycket bilder vilket jag tycker är kul :)

Zandra - Kollar in där lite då och då. Mest för att jag brukade läsa hennes förra blogg och fortsätter därför att kolla läget. Väldigt egen tjej (ta det positivt!) rätt mycket bilder vilket är ett plus! :)

Henny - Går i min klass, men vi känner knappt varandra vilket är synd! Men jag håller koll på dig ska du veta, är en såndär hemlig stalker! mohaha. Nee skojar bara! Hoppas inte du blir rädd för mig nu! haha. Men fin blogg fast dålig uppdatering! Skärpning henny ;)

Sandra - Skitsnygg blogg! Läser inte så mycket, finns iofs inte så mycket att läsa, haha! Men hon fotar väldigt bra. Gillar hennes sätt att beskriva tex. "dagens outfit" också. Väldigt kreativ och duktig tjej! :)

NEJ;

ÄckelAmir - Amir. Fett äcklig kille kan jag tycka! haha. Har gått in där ett par gånger men oääk. Han SER UT att lukta svett! Vet inte hur man kan göra det men han gör det! haha! Dessutom verkar han mer falsk än någon annan! Såå nej tack!

Blondinbella - Hon känns så alldaglig. Det är tråkigt. Har knappt varit inne på hennes blogg för den delen heller så kanske inte ska säga något. Men man får inget intryck av bloggen som gör att man överhuvud taget blir sugen på att läsa. Boooooring!

EMOCORE;
HAHA. Jaa, jag kan ju länka de jag förljer på ec.
Det är ju faktiskt bloggar det också ;)
AHAOKEJ
emmalama
Mli
Ann
S Ward
Palle

There u go! :)
Hade tänkt vara sådär rolig och länkat genom bilder men orkade inte! haha! Har säkert glömt någon också. När jag inte har något att göra så brukar jag läsa topplistan på blogg.se. Tycker dock att de flesta där är rätt tråkiga. haha.

Jag gillar tydligen utropstecken! Så;
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MINNS NI?

När jag frågade på bdb vilket av dessa två piercingar jag skulle göra ? ;)
Har ju i läppen nu och jag är nöjd ! :D


4 VECKOR SENARE

..lägger Johanna upp bilder sen sälen på facebook ;)
Självklart en massa äckliga bilder som får en att inse hur ful man egentligen är. underbart :)
MEn jag saknar sälen. Vi hade så sjukt roligt!


GODMORGON

Hoppas ni mår bra allihop och inte är allt för trötta ;)
Jag har väl inget roligt att säga egentligen.
Har ont i huvudet så jag ska gå och dricka något nu.
Kanske ta en ipren..

Men senare tänkte jag visa vilka bloggar jag följer! kul va ..? ;)
PUSS !

SHALALALALAAA

HAHA, puta med läpparna är grejen ? .. ;)
eller inte.. Jag saknar dock hårfärgen väääldigt mycket !
och jag minns att det va bra väder när jag tog denna bilden.
Sommar skulle inte sitta fel !




YEEEEY

har suttit i ca en timme och redigerat en bild som jag tänkte ha som header sen och så plötsligt fick photoshop för sig att stänga ner ! Självklart hade jag inte hunnit spara !
Åh va glad jag blir ! :D:D

NYTT

ÄR PÅ G !
kanske iallafall. haha. ska försöka fixa designen och all annan skit här på bloggen snart. Den ser så tom nu och inte alls inbjudande att läsa. dock skriver jag ju inte så mycket vettigt så det gör väl inte så mycket kanske x)

Blir jätteglad när ni kommenterar :D<3

APU

Jag är på min mammas jobb denna veckan. Nästa vecka ska jag vara i studion med Anna och vi ska fota en jävla massa :D Sen veckan där efter ska jag va hos mamma igen. Men det är chill :)

Nu sitter jag och skriver lite rester. *doktig chey* tyyyyp!

Jag hade tänkt att köpa godis innan men köpte sån där nöt&frukt mix istället. *doktig chey* igen! hähää. Fast ne :) jag har en sån där kinder maxi också ;) haha!
Tänkte på en sak igår. Som många vet så käkar jag godis (väldigt) ofta. Nästan varje dag. Och visst får jag ångest över det men det går inet att sluta så jag hakar inte upp mig på det lika mycket längre. MEn jag mår mkt sämre om jag tex. käkar vitt bröd eller massa pasta :S lite pasta är ok, men vi brukar inte käka de hemma. och chips är nog värst. tur att jag får ont i magen av chips så att jag inte äter det så ofta! haha.. Men varför är det så då ? don't know :<

NEJ

Jag sitter och lyssnar på Bon Iver och pratar med Salle på fb-chatten. Och jag måste bara säga dethär. Jag har aldrig, ALDRIG varit med om någon lärare som ställer upp så mycket som han gör! Som finns där för en i alla lägen och inte bara gnäller på en när man inte hunnit lämna in något i tid. De flesta andra lärare bara klagar om man ligger efter. Men istället för att klanka ner på en, så peppar han istället oss till att få saker och ting gjort. Oooooh jag vet att allt låter jättetöntigt men vafan det är sant! LBS var en ganska mysig skola förut. Den var liten, det fanns inte så mycket folk vilket gjorde att de flesta kände varann och hela skolan kändes mer social. Det fanns respekt och tillit mellan lärare och elever men allt det är borta nu. LBS är som vilken annan skola som helst, fast nu med något mindre utrymme. Vi är för många för att få plats och för många för att den där respekten ska finnas kvar. När vi sover över på skolan har rektorn förtroende för oss, att vi inte gör något dumt och sköter oss som vi borde. Men nu får vi knappt göra det längre då det finns dessa jävla idioter (!!!!!!) som inte tar det på allvar. Som kommer dit på kvällen stupfulla och säger att dom ska sova där ?! Eller som helt enkelt dricker alkohol på skolan. Vad tror dom att det är? Värsta vandrarhemmet eller? Asså ursäkta men ni är fan dumma i huvudet. Och ja, jag vet vilka ni är. Alla vet att vilka ni är. Ni förstör så jävla mycket för oss andra som faktiskt behöver utnyttja det på rätt sätt. Att våran skola kan tillåta att vi stannar över natten för att kunna ta igen rester eller hinna klart med arbeten i tid med hjälp av utrustning vi inte har tillgång till hemma, är egentligen rätt sjukt. Det är asbra! Men förmodligen kommer man inte kunna göra det alls om något år eftersom ni bara förstör. Skönt att man inte går kvar då när ALLT som gjorde LBS till just LBS borås är borta. Nu finns fortfarande liiiiiite kvar. Tex, Salle! haha. Hela skolan är påväg åt fel håll enligt mig. Det går sämre i alla ämnen, man mår sämre av att gå dit för att det finns inte mycket positivt där längre. Jag är glad att vi tar studenten nu för hade jag gått i tvåan eller ettan hade jag nog inte orkat gå kvar..
Så nä.
hejdå!

GANGSTERHEZT

Här har ni även gansterhästens ägare. Dom härmade pippi långstrump och bar runt på hästen i Gbg. Men ni ser ju hur det gick när dom skulle rida ? Lisette erbjöd dom privatlektioner och sen kom på polisen.

Jag var också rätt så gangster en stund.
Fast ne, snarare en full raggare/bonne. vröööööl


HUH ?!

Kan isglass bli gammalt ?
Jag skulle käka en colaglass nyss. men den smakade pepparkaka och va typ seg? :(((

jag blev ledsen.

FYRA VECKOR

UTAN SKOLA !
härligt !
APU tre veckor först sen lov :)


Utgång i gbg igår. Träffade Oliver på ches amir eller vafan det hette där vi va.
haha stört! Seriöst. vad är oddsen !? stööört
Det va rätt kul men kvällen slutade rätt dåligt med massa bråk och onödigheter. Kom därför hem 05.40 imorse! Då va jag inte ens trött. Låg och kollade på film ett bra tag. Sen har jag vaknat flera gånger i "natt" och haft konstiga drömmar. Så kan det va! Har väl varit vaken sen typ 12 nu. borde kanske sova lite till men det är så ljust i mitt rum. kanske ska ta filten martin snodde på krogen åt mig och hänga för fönstret ? xD HAHA

-

Jerry Springer
Tjejen är 16 år. Har en kille som är 18 år. Han har haft sex med hennes morsa och mormor. Nu friar han till lilltjejen. Hon är gravid. Och alla är bara helt äckliga. Hatar programmet btw..

Helgon.se
Adde77 K32 skriver till mig och ber mig adda hans msn. [email protected]. Englamordet eller? ska han mörda mig också? Han ser lite läskig ut iaf..
pixychick T23 föreslår att jag ska göra henne och hennes pojkvän sällskap i sängen.. Det var dock ett tag sen men jag tvivlar på att de har hittat någon lekkamrat..


men mjau. jag ville festat idag men mina vänner hade andra planer så som att sova eller liknande så jag fick dela lite cider med mamma. Funderar på att ta en till. Måste ju ändå köpa mer alkohol imorn och jag är törstig så varför inte..

mycket mer händer inte idag.
Jag vill ut och springa. men det är mörkt.
Så jag får helt enkelt bara sitta inne och dega :)

LITE SNE KANSKE ?

Jöbigt att kolla in i solen när man tar kort. Saknade solen lite idag faktiskt. Det var mysigare när den var framme.. Jag har sovit 2,5 timme sen jag kom hem idag igen. Kanske inte borde gjort det eftersom jag hade väldigt svårt att sova inatt. Men mjau.. får la skylla mig själv.

 

Btw, jag bröt ju fingret i oktober 2008. Det är fortfarande skitsnett och det gör typ ont :( Har ingen styrka i fingret alls och det känns jättekonstigt. Som att det inte är mitt finger?! Knasigt ..


Ska fixa bloggdesignen snart med.. När jag har tid och orkar^^


AVATAR

haha jag är lite efterbliven som sagt!
Men jag kollade på avatar med sebbbbbbiz igår ! :))

Jag skrattade när dom grät :( dom va så jävla fula ju ! hahaha !
Den va inte som jag trodde men den va bra :) lalala

När jag kom hem idag somnade jag dirr. runt 2. vaknade typ halv 6 D:
men det va skönt. Nu kanske jag inte somnar i reklamen på Greys !

VILL HA HELG.
puss

FAST

NÄ :)

Men Palle tatuerade sig idag ! :D

THE LAST LOST CONTINENT

Though we're not sure who we are, though we're not sure where we're from,
though we're not sure when we'll leave, though we're not sure where we'll go,
we keep our heads up
we keep our hearts up
we keep our hopes up



Måste än en gång säga att LaDispute är sjukt grymma !
Jag dör lite varje gång jag lyssnar på dom.
haha så snart finns jag väl inte längre.
fast jo..
:<

HAHA NAW

toobi visade mig denna.
as söt :D

http://www.wimp.com/inefficientdrinker/

2004&2009

HAHAHAHAHHHAHAHAHAAHHAHHAH <3





Det ovan var inte heller från igår. Det va minst 4 år sen.
hahaha herregud..

until death do us apart.
<3

OJ

Gick från 8 inlägg per dag till knappt 1 per dag. DÅLIGT AV MIG !

Sitter vid pappas mac nu. Så har inga bilder eller något roligt att dela med mig av egentligen. men skriver lite ändå. hiho.

Ikväll ska jag kolla film med papi och käka något gott. Känns gött. Är helt slö efter gårkvällen. Men det va lyckat ! Tur att man har bakistabletter ;) haha !

jaja. såhär tråkig va jag idag.
CIAO

WELL

Nu när jag inte ligger hemma hela dagarna hinner jag inte blogga lika mycket.
Men jag ska försöka hänga med va!

450 har fått nya bussar! Jag kände mig iakttagen av överbevakningskameran. Det var som ett läskigt svart öga som stirrade på mig hela tiden. Kändes jobbigt! haha.

Jag och Emma åkte till Göteborg idag. Jag köpte overkneestrumpor och två nagellack!
OCH en liten surprise till Rebecka som fyller 18 idag ;) grattisgrattis!
Hon får den imorgon då vi ska till henne på lite middag och förfest för att fira!
Kommer bli superkul ! :)

BRB GBG

Med emma nu :)

LA DISPUTE

Finns på spotify ! Jag har inte märkt det förrän nu, men jag kanske är efterbliven.
abooo deras texter är helt... amazing !
MUMS

1+1=1

Jag hade sån överskottsenergi och kände att jag var tvungen att göra något.
Så jag tog två linnen ur mammas garderob och gjorde ett nytt linne ^^
Jag ser ut som ett lik men ni ser ju linnet iaf :)

lite fiffig är jag väl ändå ^^

EBAY



Tim Flach



http://www.timflach.com/

NICE


EN SAK MINDRE IAF !

TAGGA


Det är inte så mycket. Egentligen.
Fast jo..

KRÄM

Jag tror min mamma är tankeläsare ibland.
När hon var och handlade innan tänkte jag att hon skulle köpa två olika smaker på kräm (för jag käkar jättemycket kräm. haha gott!) men jag va för lat för att ringa henne eller så. Men nu när jag kollade i kylskåpet, vad ser jag?!
Jo, hallonkräm och aprikoskräm :) happyface !

Jag har nog inget liv. har uppdaterat bloggen typ 9? 10? gånger idag :o xD
ÄR NI NÖJDA ELLER ?!
Något ni saknar eller vill ha mer av ? ;)
TELL ME !

ARGHHH :@




MEN JAG ÄR ARG JUUU :@@@@@
iallafall nu!
JAG BORDE FÅ VA MEDLEM !!!!!

HAHA

Kollar dating in the dark.
Det kanske skulle va något ? ;);)););)

DHW

DESPERATE HOUSEWIVES BÖRJAR IKVÄLL !
WOHO !

Och imorgon börjar Greys Anatomy :D
finally !

JC



Allvarligt då. hallå ?
köp brallorna

KLANT

Jag tänkte att jag inte ville ha alla mina bilder i arkivet så jag tog bort nästan alla.
Inte visste jag att dom försvann ifrån inläggen då med. hahaha

KLANT :(

HEJ

Jag ser en rumpa i hörnet,
vad ser du ?


I SEE COLORS



HEHEHEHEHEHHEHHHEEHHE

Har du pojkvän? - Näääj
Har du flickvän? - Jääääs
Är du oskuld? - Nje
Har du pussat någon 2010? - Mja
Har du kramat någon 2010? - Absolut
Har du hatat någon 2010?  - Jag är full av hat hehehheeh
Har du sagt "jag älskar dig" till någon 2010? – Venne?
Är du kär nu? – Nähäää
Har du varit kär? –Once
Kan du vissla? –Ibland
Är du emo? –Självklart
Är du brat? –Äru?
Är du full? –hihihi
Gillar du tjejer? –Ahhhhh
Är du bisexuell? –Näääää L
Har du någon gång tyckt om någon i din ålder? –yo mannen
Är du blond? –Ja hiho
Är du glad? -Bara lite hihi
Vad gör du nu? –Skriver?
Är det kul? –askul

Jag pratar: för mycket och för lite
Jag avskyr när folk: avskyr allt
Min bästa vän är: min bästa vän
Kärlek är: konstigt
När jag lagar mat: blir det inte gott men jag äter ändå hihi
Jag är rädd för: att laga mat
Jag är bäst på: allt
Jag är sämst på: allt annat
Om jag var ett djur skulle jag vara: snygg
Min mobiltelefon är: dum
När jag sover: drömmer jag konstiga saker
Bebisar är: antingen jättefula eller jättesöta
Min skostorlek: är mindre än din hihi
Äter: gör jag inte
Dricker: gör jag
Guld/Silver: är inte fint. Fast jo
Glass: är gott att äta när man har ont i halsen
Negativa egenskaper: har jag gott om
Positiva egenskaper: har jag mindre gott om kanske hehehe
Vikt: är äckligt
Längd: är långt eller kort
Civilstånd: -happy singel snigel
Älskar: sniglar
Hatar: snigelbarn
Musik: är naaaaaaaajs
Syskon: har jag. En broder till och med
Körkort: har jag inte… än
Intressen: är till för dom som inte har ngt att göra

hehehehheehheheheheehehehhe


KÅVEPENINKANIN

blablabla...."Däremot går det bra att dricka lite vin eller öl när man tar vanliga penicilliner, som till exempel Kåvepenin och Imacillin, och vissa andra typer av antibiotika mot infektion. Men man bör tänka på att det inte är bra att belasta kroppen med alkohol när man är sjuk."

lalala kanin :))

FRANKENSTEIN FÖR FAN



Jag vet inte om ni sett mitt fula ärr jag har mitt i fejjan ?
men johodå. det finns där. Mitt på näsan !
Bara för att Tobias jagade mig upp för farmors trappa när vi va små. Och jag som är så klumpig skulle naturligtvis ramla och slå näsan där i sidan av trappstegen. Då fick jag åka till doktorn och se en nål med svart tråd åka fram och tillbaka mellan ögonen på mig. Jag minns att doktorn pratade om doktorns son. Doktorns son spelade hockey. Ca 9 stygn senare såg jag ut som frankenstein.

Och nu typ 12 år senare ser jag fortfarande ut som frankenstein.
Men det kan ju vara trevligt :)

GROW UP



just for fun.
så det är okej.

TRÅKIGHETER

Somnade med ett bra humör igår och vaknade rätt glad idag med :)
Snart ska jag duscha och senare kommer min bror och hämtar mig så vi kan åka till apoteket och köpa penicillin. ÄNTLIGEN ! Så jag kanske kan dra till skolan imorn eller på onsdag då. Så jävla trött på att vara sjuk. Har varit det i en vecka nu. USCH. Sämst var väl i helgen.
Meeeeeen jag ska väl bli frisk snart :) saknar lisorna och deras små äventyr! Även att träffa Anna varje dag. Min lilla sötsak :) hihi.
Ska väl ändra min bloggdesign snart med. när jag orkar ! haha. Ser stökigt ut nu. lalala
Jag blev plötsligt på ett jävla shoppinghumör! wth?
Sugen på något nytt iaf. Köpte en tröja i torsdags. Normal sak man kan ha när man inte har ngt annat att ha på sig typ. Det behövde jag. blablabla.

Jag gillar inte sånna här inlägg. "Idag ska jag..."
Kanske för att jag själv tycker det är tråkigt att läsa när andra skriver vad dom ska göra. Like I care lixåååm ?

MEN det är okej. man får vara tråkig ibland ;)

och här får ni en tråkig och sömnig bild på min plutt. drömde massa konstigheter om katter inatt. så det kan ju passa bra då :)

RSS 2.0