GBG MED ANNA

Rubriken säger vad jag har gjort idag!
Jag har köpt nytt löshår, en vit toning, blekmedel, en ring, mini hårspray och en kjol (?!!!???)
Jag i kjol kan ju också bli lite kul. Inte lika roligt som i klänning men nästan ;)
Hade tänkt ha den på studentmiddagen. Och ska nog ha shorts på studenten.
Nu är jag pank igen :D


Har även gjort sista uppgiften i design A, så nu har jag godkänt i det !!!!
Det va skönt som satan!

Har så mycket att fixa nu inför imorn så får nog sätta fart nu! Har prov i svenska imorgon bitti också. Mååååste verkligen komma upp ur sängen imorn.

lalalaa, är på bra humör atm :D

WIIIIIIEEE

IMORGON ÅKER VI TILL S!ESTAAAAA !

Har inte börjat packa än. Det är nog dax nu.
Mamma har köpt en sovsäck, luftmadrass och pump till mig <3
Och pappa har köpt handskar och fixat en liten minificklampa <3
hahah naaw!

Är nervös! Jag kommer säkert göra bort mig. haha, jag kan ju ingenting!
Fast det ska bli skitkul !

BLABLABLA

Alla ser så seriöst på balen. Alla ska vara fina och ha dyra klänningar och uppsatt hår.
Jag kommer se ut som jag gör i skolan ungefär, fast i klänning och klack.
Jag kommer inte ha nya armband och se sådär speciell ut. Kommer snarare se helt kaos ut. Seriöst, Jag+klänning=dålig kombination.

Jag kommer nog ha mitt hår som vanligt, kanske lite lockar. Kommer ha mina vanliga armband och mitt gamla sletna halsband eller inget halsband alls. Jag har inte råd att köpa nytt. Och jag vill inte be mina föräldrar om mer. Dom har redan fått betala för för mycket känns det som. Jag förtjänar inte det för fem öre.

Skulle aldrig ha gett mig in på att gå på balen från början. Vi har ju studentmiddagen också. Men det känns som en sån där grej man ska ha gjort. Som man ska ha varit med om. Får väl göra det bästa av det.
Som Tobias sa, jag ska ju gå med honom så ingen kommer ju kolla på mig ändå!
hahaha, han kan alltid få mig på bättre humör <3

RUBRIK

Känner mig helt jävla bortglömd.

HELLO

Evanescence – Hello

vääälldi vokkert !


Är hemma ikväll. SKulle firat lisa idag egentligen men jag mådde lite halvdåligt. Har ont i huvudet och mår illa :/ Hoppas ni har det bra utan mig och att du inte blev alltför sur. Förstår att du blev besviken dock. Förlåt min kära <3

Vill dra till x&y imorn. Om jag inte mår sämre då. Inte pepp på något just nu men :<
Maskinen spelar och jag vet massa folk som ska dit. Men det kostar 150 kr förköp och ännu dyrare i dörren. BUHU ! Jag har 200 kr. Har egentligen lagt undan dom för flaket till studenten men måste ju ändå vänta med att betala det tills jag har fått studiebidraget och kan lägga till det som fattas. Fast då får jag ju ta 300 där ifrån och åh. har inte råd med det egentligen. men får se hur det blir! Jag vill ju!

PHÄÄÄZZTAAA

ah, klassfest idag. wooop!

Inte sugen just nu för jag sitter och pluggar på prov.
eller, jag borde plugga på prov. jag försöker typ. har 40 min på mig, lalala.
wish me luck !

HERR DOKTOR

Ringde mig precis. Jag var ju och tog blodprov förra veckan och dom hade fått svaren nu. Han sa att min sköldkörtel inte var 100 % och att han lurade på om jag skulle börja käka medicin.

Jag googlade lite och hittade ju det som stämmer in på mig (jag har för lite produktion av ämnesomsättningshormonet THS, då heter det hypotyreos.)

Det står bla att de flesta som får det är kvinnor i 40års åldern. (haha)
OCH, Man får äta medicin hela livet :/

*yeeey*

BRUUUUUUM

Haft körlektion idag. Gick bra! Nästa gång äre stadskörning. scary D:
Vi ska boka halkan snart också. Känner inte riktigt att jag borde göra det där än dock ! xD
Men jaja, säger han det så ! haha

ååååååååååååååååhhhh, vill inte ha balklänningen vi köpte. haha. ska nog kolla efter någon ny nu så att jag kan lämna tillbaka den andra. jobbigt :(

OCH B KNAPPJÄVLEN VILL INTE ALLTID FUNGERAAAAAA! störande.
BbBbbBbBbbbBbbBbBBBBbbbBBbBBbbBbBbBbbBBbbBBBBbbbbbBB

MÅSTE ERKÄNNA

att jag saknar oss.

Även om jag vet att ni alltid kommer vara där så känns det inte som det brukade göra. Det känns inte lika bra nu som det brukade göra.. Vill inte komma här och kasta skit men måste faktiskt få sagt dethär medans jag kommer ihåg det. Ni hör aldrig av er när ni ska festa längre. Jag hör inte av mig när jag ska festa heller, men det är för att jag alltid gör det i Borås. Ni vägrar ge borås en chans eftersom ni haft tråkigt när ni har varit där. När jag väl ringer så funkar det att fråga om jag ska med på det ni har bokat upp. Men ni kan inte ringa mig och fråga om jag vill följa med på något. Jag blev riktigt glad när emma frågade mig om jag skulle med till gällstad. (förlåt för att jag hade lite bråttom, haha) Även om jag inte hade pengar så kan man faktiskt hänga med för sällskapets skull! Och det var trevligt att träffas lite.

Sen när vi väl träffas och festar ihop, så kan ni aldrig lysna på mig. Jag får aldrig komma med önskemål tex. om när vi ska åka. Då blir jag tjatig istället. OCh jag vill inte vara taskig som sagt, men jag minns inte när vi hade kul på en fest ihop sist. Det har varit trevligt, men inte mycket mer än så. Sen har väl de flesta fester sina bra och dåliga stunder men i helhet lixom. Minns ni första gången vi va på trägårn i göteborg? Det är sist jag minns att vi hade riktigt roligt. Även om kvällen inte slutade på bästa sätt. Och detta va i november? eller december? Jag skyller inte bara på er men seriöst, sist när vi skulle till varberg var vi nere kl 1 ?! :S tyckte ni det va värt ?! jag "tjatade" sen klockan 10! ibland måste man faktiskt planera liiiite mer än att åka iväg på förfest kl 10... Det känns som att det alltid blir stressat och jobbigt.. Det är tråkigt, för jag saknar att festa på riktigt med er.

Jag saknar även att bara träffa er och inte göra något speciellt. Visst att det kanske fortfarande bara blir på helger, men varför bara ringa när man vill festa? Jag bjöd hem dig lizzi sist jag va ensam hemma. Men då var du för trött när du kom hem.. Och det kändes inte riktigt som att du brydde dig om att du inte orkade. det va lixom bara "ne jag är för trött." och inte "ne jag är för trött så jag orkar inte idag, men kasnke en annan gång snart?"

Och det är inte jättekul att man alltid får se genom facebook vad ni gör. "bio idag med ..namn". Varför frågar ni aldrig om jag vill häga med på bio etc. ? När jag frågar så har ni ju aldrig pengar till något..

Anledningen till varför jag skrev det här är för att du inte är inne på msn, jag skulle inte fått fram det på telefon och jag vet att du/ni kommer läsa någon gång snart..

Hoppas inte vi fortsätter på detta viset, utan att vi tar tag i detta och ses mer! Och att ni inte blir arga, jag skyller inte på er, jag skyller även mig själv. jag har också varit dålig det senaste.

Men jag älskar er och det vet ni.

MUMS

MARS ARGO

klicka, lyssna och njuuuut.
dom har även fina videos på youtube.
vackert.




Jag skulle skriva något mer men jag kommer inte ihåg.
Undra om det va något viktigt tro..

FAN

Jag känner mig helt efterbliven. Vad fan är det med mig ?!
Jag måste fan göra något i skolan nu. Har typ två veckor på mig att fixa godkänt i engelska, svenska, design a, design c(skiter nog i denna doock) och projektarbetet.

Kan ju alltid skylla på "sjukdomen" som många andra verkar göra, och visst, den har bidragit till varför jag är så dryg men jag får fan skylla mig själv. Jag orkar ju bara inte.

Skulle behöva gå om trean egentligen.
Får prata med Fredrik imorn, detta går inte..

Jag förtjänar verkligen inte allt mina föräldrar gör för mig och ger mig nu. Allt inför studenten och balen osv.
JAg är sääääääääääääääääämst.


F U C K

LISTA

Ni vet säkert hur det går till. Sätt listan på shuffle och tryck nästa vid varje fråga.

Hur mår du idag?
-Decembers

Kommer du komma långt i livet?
- Heart shaped box

Hur är skolan för dig?
- Fireworks

Vilken är ditt livs themesong?
- Flume

Vilken är din livshistoria?
- Skinny love

Hur ser din framtid ut?
- Don’t look back in anger

Hur blir din morgondag?
- Smells like teen spirit

Vad är det bästa med dina vänner?
- Blow him back into my arms

Vilken sång beskriver dig bäst?
- Northern downpour

Hur ser ditt liv ut just nu?
- Zzyzx Rd.

Vilken låt kommer spelas på din begravning?
- I found a reason

Hur var du som barn?
- 9 crimes

Vem kommer du gifta dig med?
- Said the king to the river

Hur ser världen på dig?
- Soldier side

Vad tycker dina vänner om dig?
- The funeral

Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
- There’s no such thing as accidental infidelity

Kommer du någonsin få barn?
- Ain’t no sunshine

Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
- Fade into you

Hur blir du igenkänd av folk?
- Samson

Vilken är din livsfilosofi?
- Hurt

Vad tycker dina föräldrar om dig?
- Question!

Tycker andra att du är attraktiv?
- Falling away with you

Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
- Lät du henne komma närmre

Hur ser du på sex?
- Sillyworld

Spotifylistan har ni HÄR!

Tråkigt om mina vänner ser mig som en begravning kanske ?!


BALÅNGEST

Fick hem två klänningar igår. Den ena passade inte eftersom det var fel storlek. Det visste vi men beställde hem den för att titta på den och se om man ev. kunde sy in den. Men den såg inte bra ut nertill heller och det var inte samma material som jag trodde det skulle vara.

Den andra är väl fin men inte på mig. Sen ser den fel ut upptill. Kanske är jag som är kräsen. Men jag och klänningar går inte ihop. Jag har för breda axlar, för manliga överarmar + att dom är för tjocka och jag har sjuuukt dålig hållning. "sträck på dig" funkar inte. Ser fortfarande ut som en gam.
Jag vill gå på balen och måste gå eftersom jag inte kan svika Tobias nu och har dessutom redan köpt balbiljett. Men jag vet att jag kommer må dåligt när dagen väl kommer. Alla kommer ta kort osv. Jag kommer känna mig helt obekväm och usch. får ångest. vafan har jag gett mig in på. borde ha skitit i det.

Fast skorna jag ska ha älskar jag. haha. Kommer ha samma på studenten tror jag. Och då ska jag inte ha klänning heller. blir nog mina jeans shorts och ngt linne :)

nae

MARDRÖMMAR

Jag har kommit på en sak. Varje gång jag vaknat ur en mardröm har jag legat på rygg.
Tex i morse. Drömde massa konstigheter och det slutade typ med att jag låg på rygg och johanna trampade mig på bröstet. Och det var som att jag var vaken typ. Jag visste att jag låg i mitt rum i min säng och jag tänkte typ "men varför ligger jag här och tänker på sånthär konstigt." fast jag drömde tydligen fortfarande. Försökte röra mig men det gick så klart inte. Så jävla sjuk känsla. Sen vaknade jag. och det var som att någon fortfarande stod på mig. Det var typ tungt att andas.

jåbigt.

aja, får la lägga mig på sidan nu ! haha
god natt.

NYA TAG

Antar att det bara är att kämpa nu. Lite mer än en månad kvar sen tar vi studenten !!!!!!
och jag har panik.

RSS 2.0